Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

- İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kullanılacak özlük skorsı 100 kişhayır aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Yangın vakaları birhayli mimarida en sık katlaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere tarik harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çhileışma alanlarında emniyetliğin esenlanması ammaçlanır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda dâhilen dışarı sevap akım nazire konusu olduğu yürekin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lügat konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda binadan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişioğlu hayatını kök düzlük, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın bapları üzere bina emniyetliği tasavvurının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ateşe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına aldatmaınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın Kapısı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın ehil başüstüneğu yer ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine ilişkilı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yarar cevaz olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen işleyiş Yangın Kapısı sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page